Certificaat - Stichting Webshop Keurmerk

serieastore

R. van der Burg
Edisonweg 6
3442AC  Woerden
Nederland
0348437828
-
NL802776863B01
30119164
16-4-2015

SerieAstore gelooft in specialisme, een voetballiefhebber is hier aan het juiste adres. Wij doen net wat meer voor jou. Dat zie je terug in innovatie, in klantgerichtheid, in extra's die we bieden zoals bedrukking op je voetbalschoenen en trainingspak. Sinds onze oprichting in 2008 doen wij één ding: klanten blij maken en tevreden houden. wij regelen het altijd voor jou. En niet alleen zeggen maar ook gewoon doen! In de webwinkel én in onze store in Krimpen aan den IJssel. Een aanpak waarmee we al jaren op rij groeien.

SerieAstore is in 2008 gestart met de verkoop van voetbalkleding van clubs uit de Italiaanse competitie, de Serie A. Al snel kwam er vraag naar artikelen uit de andere Europese competities. De opslag en distributie vond destijds plaats vanuit een studentenkamer en puilde in no-time uit. Dus verhuisden we naar een kantoor in Bleiswijk. Binnen twee jaar werd ook dit te klein. In 2011 vestigden we ons in Krimpen aan den IJssel.

We zijn in die korte tijd uitgegroeid tot één van de grootste webwinkels binnen de Nederlandse online voetbalmodewereld. ‘Groot’ omdat we het hele voetbalseizoen een uitgebreid en uniek aanbod hebben. We beschikken over de collecties van nationale elftallen en clubteams, waaronder de ‘kleinere’ voetbalclubs uit Europa en zelfs daarbuiten. Bovendien hebben we steeds meer producten op voorraad, waaronder voetbalschoenen van alle topmerken. Al meer dan 98% van onze bestellingen worden binnen 24 uur thuisbezorgd.

Wij regelen het graag voor je. We zijn goed bereikbaar, denken met je mee en innoveren wanneer jij en andere klanten daarom vragen. We spelen adequaat in op ontwikkelingen in de markt, bijvoorbeeld het bedrukken van jouw voetbalschoenen en trainingspak. Zo blijf jij graag terugkomen op www.serieastore.nl.Terug

Aanmelden

Ook aangesloten zijn bij Stichting Webshop Keurmerk?

nu aanmelden!

Zoek aangesloten webshops

Meld Misbruik

Ongeoorloofd gebruik van ons logo?

meld misbruik!

Nieuwe Webshops

januari

december

november

oktober