Certificaat - Stichting Webshop Keurmerk

Lampgigant.nl

Nieuwenhuis
Coloradodreef 7
3565 BP  Utrecht
Nederland
030 6339653
-
206449410B01
59452749
17-2-2016

Lampgigant is de winkel voor lampen en accessoires. Sinds 2011 is worden er dagelijks lampen verkocht voor in huis, tuin en in bedrijf.

Het type verlichting varieert van stoffen hanglampen als kantoorverlichting tot landelijke, driepoot vloerlampen in de woonkamer.

Hanglampen is het meest populaire verlichtingsartikel in ons assortiment. Dit is de reden dat de hanglamp collectie meer dan 2500 modellen bevat. Doordat de focus ook op de projectinrichtingsmarkt ligt is het type hanglamp breed.

Tuinverlichting is een ander uitgelicht product. Dit type lampen heeft bij ons een kritische standaard. Vooral de combinatie van water en elektriciteit vraagt om een scherpe handhaving van de kwaliteit.

Het team van specialisten krijgt een opleiding om verlichting te verkopen. Hierbij worden de technische specificaties van de lamp benadrukt in combinatie met de totale inrichting van het interieur. Kleuren van de lamp, het licht en het creëren van een prettige werk- en leefomgeving behoren hierbij het specialisme.



Terug

Aanmelden

Ook aangesloten zijn bij Stichting Webshop Keurmerk?

nu aanmelden!

Zoek aangesloten webshops

Meld Misbruik

Ongeoorloofd gebruik van ons logo?

meld misbruik!

Nieuwe Webshops

januari

december

november

oktober