Certificaat - Stichting Webshop Keurmerk

Vanbellebaby&kids

M van Belle
President Rooseveltlaan 772
4382NB  Vlissingen
Nederland
0118-449098
-
nl814780295B01
22051432
1-12-2015

Over Van Belle Baby & Kids

Van Belle Baby & Kids is een baby- en kinderspeciaalzaak gevestigd in Vlissingen. Onze winkel bestaat al vanaf maart 2003 en daar is deze webshop bijgekomen!

Bij ons kun je vanalles vinden met betrekking tot de de komst van een baby. We hebben een uitgebreid assortiment babykamers, boxen, kinderstoelen, autostoelen, kinderwagens, buggy's en bedtextiel.Met merken zoals Bugaboo,Stokke,Bopita,Mutsy,Topmark,Chicco,Joolz,Maxi-Cosi,Quinny,Nuna en veel andere.

Maar ook baby- en kinderkleding vanaf maatje 44 t/m maat 128. En natuurlijk ontbreken ook junior- en tienerkamers niet aan ons assortiment. Ook kun je bij ons terecht voor handige verzorgingsartikelen, leuke accessoires, speelgoed en kraamkadootjes.

Wij nemen de tijd voor je, leggen graag alles aan je uit en geven advies als je dat nodig hebt. Ook kunnen wij de artikelen bij je thuisbezorgen en voor je monteren als dat nodig is. De webshop is ook erg handig om te zien wat er allemaal te koop is op babygebied. Hier vind je alles overzichtelijk bij elkaar. De kleinere bestellingen worden bezorgd door PostNL en de meubelen bezorgen we veelal zelf. Wil je liever alles in het echt bekijken of uitproberen, kom dan gerust eens bij ons langs. We hebben gratis parkeergelegenheid voor de deur.

En we zitten vlak bij een heerlijke wandelboulevard en mooie stranden. Maak er gewoon een Dagje Uit in Zeeland van! Succes gegarandeerd!

Wij zijn trouwens ook te vinden op Beslist.nl.Terug

Aanmelden

Ook aangesloten zijn bij Stichting Webshop Keurmerk?

nu aanmelden!

Zoek aangesloten webshops

Meld Misbruik

Ongeoorloofd gebruik van ons logo?

meld misbruik!

Nieuwe Webshops

januari

december

november

oktober