Certificaat - Stichting Webshop Keurmerk

Lampentoppers

p troost
sniep 24
1112AH  Diemen
Nederland
0206901564
-
nl129848414bo1
56628080
24-11-2015

Over Lampentoppers

Lampentoppers is onderdeel van Troost Verlichting en gevestigd in Diemen. Lampentoppers verkoopt al sinds 2003 lampen en verlichting online. In de webshop van Lampentoppers vindt u een groot assortiment met de nieuwste lampen en verlichting. Door onze tientallen jaren ervaring en grootschalige inkoop bieden wij onze lampen collectie tegen zeer scherpe prijzen aan.

Combinatie Lampenwinkel & Online-shop

De megastore Troost Verlichting en de online-shop Lampentoppers is de ideale combinatie. Veel van onze producten die wij online verkopen kunt u indien gewenst ook in de winkel bekijken en kopen. Ook is het mogelijk om hier uw online bestelling op te halen of retour te brengen. Het is wel verstandig om hiervoor eerst even contact met ons op te nemen.

Onze Levering, Kwaliteit en Service

Deze drie punten staan hoog in het vaandel bij Lampentoppers. Wij zien dit als een continu proces, Lampentoppers is constant bezig om de continuïteit en kwaliteit van onze service, levering en artikelen te verbeteren op punten waar mogelijk.

Zo kunnen klanten bij de Feedback Company hun mening over Lampentoppers geven. Hierdoor kan Lampentoppers continu werken om zich te onderscheiden op het gebied van levering, kwaliteit en service.
Waar u als klant weer van profiteert.Terug

Aanmelden

Ook aangesloten zijn bij Stichting Webshop Keurmerk?

nu aanmelden!

Zoek aangesloten webshops

Meld Misbruik

Ongeoorloofd gebruik van ons logo?

meld misbruik!

Nieuwe Webshops

januari

december

november

oktober