Certificaat - Stichting Webshop Keurmerk

Huisdierplezier.nl

AJM Schepers
Pater Vervoortstraat 29
5465rt  veghel
Nederland
0621990554
-
NL150784910B01
58207864
28-12-2015

Wij zijn een webwinkel met een compleet assortiment voor uw huisdier. We zijn gespecialiseerd in het maken van houten dierenverblijven. Daarnaast bieden we ook een ruim assortiment met speeltjes, voeding en andere benodigdheden voor uw huisdier.

Een gedeelte van ons assortiment houten dierenverblijven, maken wij zelf. Hierdoor kunnen wij deze voor een zeer lage prijs aanbieden en zijn diverse aanpassingen hierin mogelijk. Het is bij ons ook mogelijk om een dierenverblijf op maat te laten maken. U kunt hiervoor een e-mail sturen naar: info@huisdierplezier.nl Wilt u liever eerst komen kijken naar een dierenverblijf? Dit is ook mogelijk. Maak hiervoor eerst een afspraak via info@huisdierplezier.nl Indien het verblijf op voorraad staat, kunt u het direct meenemen! Indien dit niet lukt, kunnen wij het ook bij u thuis bezorgen.

Op onze webshop kunt u gemakkelijk extra informatie vinden over de producten en deze zeer eenvoudig bestellen. Uw bestelling wordt met uiterste zorg behandeld. U krijgt bericht wanneer uw bestelling geleverd kan worden. Wij werken samen met meerdere bezorgingsbedrijven, waardoor uw bestelling netjes thuis bezorgd wordt tegen een nette prijs. U kunt uw bestelling zeer eenvoudig volgen via de webshop en eventueel de bezorgdatum aanpassen naar wanneer het u uitkomt.Terug

Aanmelden

Ook aangesloten zijn bij Stichting Webshop Keurmerk?

nu aanmelden!

Zoek aangesloten webshops

Meld Misbruik

Ongeoorloofd gebruik van ons logo?

meld misbruik!

Nieuwe Webshops

januari

december

november

oktober