Certificaat - Stichting Webshop Keurmerk

Kabelvooriphone.nl

O. Orhan
Anton de Haenstraat 61
2563BR  's-Gravenhage
Nederland
085-3032826
-
NL854889310B01
62617249
9-2-2016

KabelvooriPhone.nl is onderdeel van Cosmo Company VOF. Wij zijn groothandel en leverancier van voornamelijk iPhone kabels, iPhone 5 kabels, iPhone 6 kabels, iPhone opladers, iPhone adapters, iPhone autoladers en nog veel meer accessoires. Met ons groot assortiment en jaren ervaring zijn wij een specialist op het gebied van iPhone kabels en opladers.

Wij vinden dat het mogelijk moet zijn om op een goedkopere manier al deze producten te leveren. Onze producten zijn van uitstekende kwaliteit en gelijkwaardig aan origineel. Waarom meer betalen als het goedkoper kan!?

Ons streven naar de hoogst mogelijke service staat bij ons bovenaan. Het geeft ons een goed gevoel als u als consument tevreden bent met het aanschaffen van een van onze producten. De juiste service geven wij door ons zeer snelle ( Gratis ) verzending, binnen 24 uur.

U kunt snel en eenvoudig maar vooral veilig betalen met onze iDEAL, AfterPay, PayPal, ViSA, MasterCard en voor onze Belgische klanten Mister Cash betaal service.Terug

Aanmelden

Ook aangesloten zijn bij Stichting Webshop Keurmerk?

nu aanmelden!

Zoek aangesloten webshops

Meld Misbruik

Ongeoorloofd gebruik van ons logo?

meld misbruik!

Nieuwe Webshops

januari

december

november

oktober