Certificaat - Stichting Webshop Keurmerk

Karsten Travelstore

Jan Willem Algra
Factorij 9
1689 AK  Zwaag
Nederland
0229237199
0229237199
NL009408472B01
36003934
6-7-2016

Karsten Travelstore is een grote kampeer- en outdoorwinkel in Zwaag en met groot bedoelen we ook groot: ruim 10.000 m² vakantieplezier! Misschien komt de naam Karsten je bekend voor. Dat kan, want Karsten Travelstore is onderdeel van Karsten Tenten BV, een gevestigde naam in de kampeerwereld. Welke kampeerder kent hem niet, de beroemde Karsten Tent? Die heeft zijn kwaliteit door de jaren heen wel bewezen en onderscheidt zich door het unieke oppompsysteem.

Niet alleen als je gaat kamperen, ook voor andere soorten vakanties en vrije tijd ben je bij ons aan het juiste adres. Naast de showroom en het atelier van onze Karsten Tenten en bijbehorende service artikelen bieden wij ook een uitgebreide collectie tenten van andere merken. Is je tent, caravan of vouwwagen ingericht? Vergeet dan je eigen outfit niet! Of je nu gaat kamperen, wandelen, backpacken of het vliegtuig pakt naar de zon, Karsten Travelstore heeft alles in huis voor een geslaagde reis. Van koelbox tot kampeerstoel en van slaapzak tot slipper. Maar ook: een professionele afdeling wandelschoenen (meer dan 175 modellen!), een indrukwekkende collectie rugzakken en koffers, vrijetijdskleding en handige reisaccessoires.

Kwaliteit en service staan voorop en in de winkel staat onze kennis en expertise tot je beschikking. Onze deskundig opgeleide medewerkers hebben ieder hun eigen specialisme. Want een wandelschoen vergt nu eenmaal andere kennis en ervaring dan een tent. Zij helpen je graag met hun gedegen productkennis, persoonlijk advies en handige tips, zodat jij optimaal kunt genieten van je vakantie en vrije tijd.



Terug

Aanmelden

Ook aangesloten zijn bij Stichting Webshop Keurmerk?

nu aanmelden!

Zoek aangesloten webshops

Meld Misbruik

Ongeoorloofd gebruik van ons logo?

meld misbruik!

Nieuwe Webshops

januari

december

november

oktober