Certificaat - Stichting Webshop Keurmerk

WolkyatWork

A.J. Diks
Voorveste 15b/c
3992 DC  Houten
Nederland
0306381222
0306381049
005748288B01
30082935
25-4-2016

REPRESENTATIEF ÉN FIT MET WOLKY@WORK

Van stewardess en receptioniste tot serveerster. In elke baan is het belangrijk om representatief voor de dag te komen. De juiste schoenen zijn daarbij onmisbaar. Daarom is Wolky@Work in het leven geroepen: bedrijfsschoenen die custom-made, comfortabel én betaalbaar zijn.

Een verzorgde outfit is van cruciaal belang voor de uitstraling en branding van een bedrijf. Met bedrijfskleding wordt eenheid gecreëerd. Het zet het imago van een onderneming neer. Een rokje of overhemd dat aan de bedrijfsvoorschriften voldoet, is zo gekocht. Goede schoenen zijn duurder in aanschaf en daarom vaak een ondergeschoven kindje. Wolky@work speelt hierop in door schoenen aan te bieden die speciaal voor de werkvloer zijn ontworpen.

Niet alleen de corporate identity vaart wel bij Wolky@Work, ook de werknemers voelen zich beter op de kwalitatief hoogstaande, comfortabele schoenen van Wolky@Work. Een goede pasvorm en leest hebben bij Wolky altijd voorop gestaan, wat resulteert in minder rug-, knie- en bekkenklachten. En daardoor minder verzuim.


WOLKY@WORK-SCHOENEN: GEMAAKT OM OP TE LOPEN

In de Wolky@Work-collectie zijn 3 pumps opgenomen met verschillende hakhoogtes. Elke pump is voorzien van een anatomisch gevormd en uitneembaar voetbed. De pumps zijn echte ‘workers’ en antistatisch gemaakt, waardoor ze ideaal zijn voor bijvoorbeeld de luchtvaart. De binnenzool heeft een speciaal laagje kurk, dat je voeten bij kou warm houdt en bij hitte koel. Doordat de binnenzool zonder metaal is uitgevoerd, kun je de security poortjes passeren zonder rinkelende alarmbellen.

Naast de pump is er ook een instappertje: fijn als je als stewardess ’s nachts moet werken of een lange reis maakt. Voor deze instapper wordt gebruikgemaakt van de sacchetto-maakwijze, wat inhoudt dat er een soort ‘handschoen’ voor je voet wordt gecreëerd. Het zachte leer, de soepele voering en de anatomischgevormde binnenzool met steunpunten op plekken waar ze nodig zijn, zorgen ervoor dat deze instappers niet snel meer uit zullen gaan.

Speciaal voor de horeca heeft Wolky@Work de sportieve, maar ook representatieve Ranger ontwikkeld. De schoenen hebben een perfecte pasvorm, een uitneembaar en anatomisch gevormd voetbed, zacht nappaleer en een flexibele loopzool die tevens antislip is. Tel dit alles bij elkaar op en je krijgt de ideale schoen voor iedereen die veel moeten lopen of staan tijdens het werk. De Ranger is er ook voor keukenpersoneel, speciaal met stalen neus.

# stewardess shoenen # horecaschoenen # hostess schoenenTerug

Aanmelden

Ook aangesloten zijn bij Stichting Webshop Keurmerk?

nu aanmelden!

Zoek aangesloten webshops

Meld Misbruik

Ongeoorloofd gebruik van ons logo?

meld misbruik!

Nieuwe Webshops

januari

december

november

oktober