Certificaat - Stichting Webshop Keurmerk

Licht&Leuk

RS Creemers
Kanaalstraat 45
4388BK  Oost-Souburg
Nederland
06-53694379
-
NL061506606B02
61838713
3-3-2016

Licht&Leuk is een lampenwinkel, gevestigd in Oost-Souburg (centraal tussen Middelburg en Vlissingen gelegen) in Zeeland. Wij voeren alle bekende merken met de modernste trendy lampen (al dan niet met geïntegreerd LED), zoals lampen van Steinhauer, Lucide, Trio Leuchten etc. Tevens kunnen wij u klassieke en landelijke verlichting aanbieden en hebben wij een breed assortiment in gunstig geprijsde outlet-verlichting.

Lampen moeilijk? Bij ons treft u een gecertificeerd NIA lichtadviseur aan die u graag helpt. Ook voor het maken van een persoonlijk lichtplan voor bij u thuis of voor uw project zoals voor uw winkel of restaurant. Wij brengen verlichting!

Wij bieden u tevens een LAAGSTE PRIJSGARANTIE. Heeft u elders online een lamp gezien die helemaal naar uw zin is, of heeft u dezelfde lamp goedkoper in een (web)shop elders gezien? Wij leveren de lamp tegen dezelfde prijs*, maar dan wel MET de service van onze speciaalzaak. Dat is dus altijd vertrouwd en gegarandeerd voordelig (in Zeeland) kopen!Terug

Aanmelden

Ook aangesloten zijn bij Stichting Webshop Keurmerk?

nu aanmelden!

Zoek aangesloten webshops

Meld Misbruik

Ongeoorloofd gebruik van ons logo?

meld misbruik!

Nieuwe Webshops

januari

december

november

oktober