Certificaat - Stichting Webshop Keurmerk

Sportvis Outlet

G.W.T. Schenkelaars
Hof 61
5571CB  Bergeijk
Nederland
0629551514
-
NL853631888.B01
59756268
12-9-2016

Sportvis Outlet is gespecialiseerd in kwaliteitsartikelen voor de sportvisser tegen outlet-prijzen, waarbij de kortingen tot wel 80% kunnen oplopen.

Sportvis Outlet is gebouwd op de volgende vier principes:

1. A-Merken
We doen alleen zaken met A-merken die hoge kwaliteit producten leveren. Geen nep, geen namaak.

2. Nergens goedkoper
Wij verkopen A-merken voor de laagst mogelijke prijs en we houden onze belofte: ben je een lagere vaste prijs tegengekomen bij een KvK-ingeschreven bedrijf die je ons via internet kan laten zien? Je krijgt het bij ons voor dezelfde lage prijs!

3. Persoonlijke service
Wij geloven dat het hebben van een webshop niet eindigt met het simpelweg versturen van pakketjes naar onze klanten. Naast dat we jouw bestelling eigenlijk altijd binnen twee dagen versturen (vaak één), zijn we altijd aanspreekbaar voor vragen of advies. Als er toch iets verkeerd loopt met je bestelling, dan gaan we samen op zoek naar een persoonlijke oplossing waar jij je helemaal bij op je gemak voelt: ook als dit niet onze schuld is (denk aan een verloren pakketje).

Ironisch genoeg zijn de meest tevreden klanten die we hebben diegenen waarbij iets is fout gegaan in de bestelling! Om dit te bewijzen kun je een kijkje nemen bij de onafhankelijke klantenreviews op Kiyoh, of je kunt het natuurlijk gewoon zelf ervaren!

4. Constante verbetering
We zijn constant bezig met onszelf te verbeteren en daarnaast updaten van onze webshop dagelijks met nieuwe producten. Graag willen we jou als klant begrijpen en waarderen we je mening enorm, ook als deze negatief is: daar leren we namelijk het meeste van!Terug

Aanmelden

Ook aangesloten zijn bij Stichting Webshop Keurmerk?

nu aanmelden!

Zoek aangesloten webshops

Meld Misbruik

Ongeoorloofd gebruik van ons logo?

meld misbruik!

Nieuwe Webshops

januari

december

november

oktober