Certificaat - Stichting Webshop Keurmerk

Alchemist1962

Lilia Becheva
Rijnkade 17A
1382 GS  Weesp
Nederland
0294457733
-
NL823861727B01
33242864
15-6-2016

Er waren eens… een groep wetenschappers die graag op een positieve manier impact wilden maken op de wereld. Alternatieven te ontwikkelen voor producten die wij nodig hebben, zonder daarbij een negatieve footprint achter te laten. Op een dag besloten ze bij elkaar te komen en zich samen hard te maken voor die wereld, met als visie:

Een wereld waarin gezonde producten geen negatieve impact hoeven te hebben op onze planeet”

Samen riepen zij Alchemist1962 tot leven, gericht op het ontwikkelen van gezonde producten met een duurzaam verhaal. We hebben nog net niet de Philosopher’s Stone ontwikkeld, maar vinden onze producten toch een klein beetje magisch. Al onze producten zijn geïnspireerd door bijzondere ingrediënten met uitzonderlijke eigenschappen. Allemaal bedoelt om ervoor te zorgen dat jij sterker, gezonder en de beste versie van jezelf kunt zijn!

Bij Alchemist1962 gebruiken wij twee bijzondere bronnen voor onze producten. Microalgen en Hennep. Beide groeien zonder negatieve impact op hun omgeving achter te laten. En beide worden door ons op duurzame wijze verwerkt tot gezonde producten.Terug

Aanmelden

Ook aangesloten zijn bij Stichting Webshop Keurmerk?

nu aanmelden!

Zoek aangesloten webshops

Meld Misbruik

Ongeoorloofd gebruik van ons logo?

meld misbruik!

Nieuwe Webshops

januari

december

november

oktober