Certificaat - Stichting Webshop Keurmerk

Omnimatic

Bas Driessen
De Nedervonder 7
5061JP  Oisterwijk
Nederland
0132340404
-
NL856109782B01
65432304
30-5-2016

Als leverancier en installateur in Huis en Tuin automatisering willen we jouw leven makkelijker en leuker maken. Hoe? Door jouw huis en tuin te automatiseren zodat er tijd overblijft voor de leuke dingen in het leven.

Wij leveren een producten in meerdere categorieën die op elkaar in te regelen zijn. Van een robotmaaier voor de tuin, muziek die automatisch gaat spelen als je thuis komt, camerabeveiliging of een deurbel die je laat communiceren met de postbezorger of de visite die bij je voor de deur staan.

Ons doel is 100% ontzorgen met producten die ondersteunend zijn voor jouw leven. Wil je precies weten wat de voordelen van onze producten zijn, kijk dan bij de specifieke producten en kom er achter wat de mogelijkheden zijn.

Heb je advies nodig of zit je verlegen om hulp bij installatie of automatisering? Eén telefoontje is voldoende om een afspraak te maken op zeer korte termijn. We komen graag bij je langs om de mogelijkheden voor jouw specifieke wens of situatie te bespreken.

In Noord Brabant bezorgen wij onze producten persoonlijk en leggen je ook direct uit hoe de aangeschafte producten werken. Op deze manier hoef je niet zelf te klussen en zelfs de handleiding niet meer door te lezen.

Service zoals wij vinden dat deze moet zijn.Terug

Aanmelden

Ook aangesloten zijn bij Stichting Webshop Keurmerk?

nu aanmelden!

Zoek aangesloten webshops

Meld Misbruik

Ongeoorloofd gebruik van ons logo?

meld misbruik!

Nieuwe Webshops

januari

december

november

oktober