Certificaat - Stichting Webshop Keurmerk

wesdijk.nl

L. Vat-Wesdijk
Middenbaan 56-62
2991 CT  Barendrecht
Netherlands
0641360999
-
NL8538.90.985.B.01
60393637
14-9-2016

Van vader op zoon... Zo ging dat vroeger. Nou ja vroeger... dan praten we nog maar over zo'n 40 jaar geleden. Het was 1972 toen Floris Wesdijk achter de toonbank, in de 'winkel van sinkel', van zijn vader begon. In de winkel was een heuse dierenafdeling ontstaan die Floris runde.

Die dierenwinkel had potentie. Dus begon Floris in 1976 een echte DiBeVo Dierenspeciaalzaak aan de Middenbaan in Barendrecht. Deze winkel had een ruim assortiment dieren- en benodigdheden en daarnaast volop hengelsport.

Vanaf 1979 kwam broer Rob Wesdijk erbij en runden de broers samen de Dierenspeciaalzaak die maar bleef groeien. Naast de specialismen aquarium- en vijver groeide Wesdijk ook op de locatie en vanaf de jaren '80 online actief.

VAN VADER OP DOCHTER
In 2014 is het stokje overgegaan en wordt Aquarium- & Dierenspeciaalzaak gerund door, de dochter van Floris, Liesbeth en haar man Marco.

Floris en Rob staan aan het roer van Vijverspeciaalzaak Wesdijk en schoonzoon (van Floris) Willem is trotse eigenaar van Hengelsport- & Dartspeciaalzaak Wesdijk aan de Gouwe.

Drie bedrijven die door de rijke historie, familiebanden en het gezamenlijke wesdijk.nl tot doel hebben je plezier te laten beleven aan je huisdier en hobby.

WELKOM BIJ WESDIJK(.NL)...Terug

Aanmelden

Ook aangesloten zijn bij Stichting Webshop Keurmerk?

nu aanmelden!

Zoek aangesloten webshops

Meld Misbruik

Ongeoorloofd gebruik van ons logo?

meld misbruik!

Nieuwe Webshops

januari

december

november

oktober