Certificaat - Stichting Webshop Keurmerk

HeelBewust

R.M.M. Greuter
Van de Veldeweg 176
6562WK  Groesbeek
Nederland
+31 (0) 24 2062814
-
-
09190296
5-7-2011

HeelBewust is een webshop voor krachtige natuurgeneeskundige oplossingen. Al onze producten zijn kritisch voorgeselecteerd door deskundigen in natuurgeneeswijzen, voeding en toxines. Dat kaf hebben wij al voor u van het koren gescheiden!

Missie
Het is onze passie en missie om mensen te helpen bij het bewust helen. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het geven van informatie. Belangrijke kennis en inzichten die echt helpen om het verschil te maken. Helen is immers een bewust proces van lichaam en geest, dat mag volgen op een proces van ziek worden.

Velen zijn niet alleen vastgelopen in de reguliere geneeskunde. Ook in de natuurgeneeskunde lopen velen van ons vast, soms muurvast. Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nét die aanpak te ontmoeten die je wél verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn levensfase en de ziekte. Onze klanten worden daarom ondersteund met actuele kennis en inzichten, deze ondersteuning is gratis.

Ons portfolio bevat ook oplossingen voor dieren. Een selectie aan relevante boeken maakt ons aanbod compleet. Wees welkom!Terug

Aanmelden

Ook aangesloten zijn bij Stichting Webshop Keurmerk?

nu aanmelden!

Zoek aangesloten webshops

Meld Misbruik

Ongeoorloofd gebruik van ons logo?

meld misbruik!

Nieuwe Webshops

januari

december

november

oktober