Certificaat - Stichting Webshop Keurmerk

PeJeDiertotaal.nl

J. Kikkert
Van Swietenhof 21
7908ae  Hoogeveen
Nederland
0652666098
-
104372837b01
01140499
24-11-2011

De online dierenwinkel.
Hondenwinkel voor alle Hondenspullen Met merken als Carnis, Ezydog, Doxtasy, Road refresher, Scruffs, Maelson, West Paw, 51 Degrees North, Rebel Petz en meer.
Kattenwinkel voor diverse kattenartikelen met Tramps, MyKotty, Staywell, Canadian cat company en Staywell

Een ruim keuze voor uw hond en kat

Online dierenwinkel met praktische topmerken
PeJediertotaal is de online dierenwinkel met de leukste, makkelijkste en meest praktische dierbenodigdheden voor uw huisdier, zoals hondenartikelen en kattenbenodigdheden. Onze topmerken staan voor goede kwaliteit met een uitstekende prijs.

Innovatieve huisdierartikelen voor hond en kat
We maken een bewuste keuze in merken. Ons assortiment bestaat uit bijzondere innovatieve artikelen. Deze artikelen hebben een praktisch en functioneel ontwerp voor uw hond en kat. De kwaliteit en duurzaamheid van onze dierbenodigdheden staan voorop. Bekijk nu onze merken.

Hondenartikelen voor alle hondenrassen
Voor honden zijn er topmerken met innovatieve artikelen. Stuk voor stuk staan deze topmerken voor kwaliteit. Wij bieden een ruime keuze aan hondenmanden en hondenkussens van oa Scruffs en Rebel Pets. Benches van Maelson en autozitjes en reisbench van Doxtasy. Hondenriemen en hondenhalsbanden van Doxtasy, Ezydog en Territory. Hondenriemen en hondentuigen van Rebel Petz, Petsafe, Tre Ponti en Ezydog en hondenlijnen van Wigzi. Hondenspeelgoed van Jolly, Busy Buddy en Zogoflex. En drinkbakken van Drinkwell, Torus, popware for pets en RoadRefresher en meer.

Kattenbenodigdheden voor alle kattenrassen
Voor katten krijgen we steeds meer artikelen. Ook hier staat innovatie en praktische ontwerpen voorop. We hebben een mooie collectie kattenmanden van Tramps en kattennesten van CanadianCat Company. Kattenspeelgoed van Frolicat en Petstages. kattenluikjes van Staywell en kattenmeubels myKotty.

PeJediertotaal, de online dierenwinkel met dierbenodigdheden, kattenartikelen en hondenartikelen.Terug

Aanmelden

Ook aangesloten zijn bij Stichting Webshop Keurmerk?

nu aanmelden!

Zoek aangesloten webshops

Meld Misbruik

Ongeoorloofd gebruik van ons logo?

meld misbruik!

Nieuwe Webshops

januari

december

november

oktober