Certificaat - Stichting Webshop Keurmerk

Hoogeboom Zeilmakerij B.V.

S.C. Hoogeboom
Copernicusstraat 19
1704SV  Heerhugowaard
Nederland
072-5746291
072-5720216
NL808639766b01
37033018
8-9-2014

Hoogeboom zeilmakerij is een echt familie bedrijf. U kunt bij ons terecht als bedrijf voor vrijwel elke denkbare toepassing van zeil. Door ons ruime assortiment in zowel pvc soorten als fournituren en onze grote expertise hierin kunnen wij u altijd voorzien van het juiste advies om zo tot een passende oplossing te komen. Doordat onze productie flexibel is ingericht kunt u bij ons terecht voor zowel productie voor één stuks, maar ook voor een veelvoud (massa) hiervan. Naast het confectioneren van de diverse zeilen ontlasten wij onze klanten vaak ook door de montage of diverse las-werkzaamheden op ons te nemen.

Sinds enkele jaren zijn wij ook gespecialiseerd in fleetmarking en mogen wij de reclame voorzien van enkele (transport-)bedrijven. Doordat wij de productie en montage hiervan in eigen huis doen kunnen wij zeer efficiënt en snel schakelen.

Ook als particulier kunt u bij ons terecht voor diverse zeilproducten en/of de fournituren hiervan. Zo zijn wij fabrikant van verandazeilen (ook wel serrezeilen of raamzeilen genoemd). Maar ook het confectioneren van een boot (afdek-)zeil is voor ons geen probleem.Terug

Aanmelden

Ook aangesloten zijn bij Stichting Webshop Keurmerk?

nu aanmelden!

Zoek aangesloten webshops

Meld Misbruik

Ongeoorloofd gebruik van ons logo?

meld misbruik!

Nieuwe Webshops

januari

december

november

oktober