Certificaat - Stichting Webshop Keurmerk

Meubel Outlet de Koning

J Gerbrands
Hoofdstraat 106
7061 CM  Terborg
Nederland
0648494073
-
8540.30.153.B01
60717815
11-9-2014

De Koning Meubel Outlet heeft ruim 10 jaar ervaring in de online verkoop van kwaliteitskasten in het teakhout gemaakt van hergebruikt teak en de gekleurde kasten in Durianhout of grenenhout Door zeer korte lijnen en controle ter plekke leveren wij kwaliteitskasten waarvan u jarenlang plezier heeft. Wij bezorgen al onze kasten gratis in Nederland met onze eigen vaste chauffeur en in Belgie en Duitsland vragen wij een vergoeding die afhankelijk is van het bezorgadres.

Ook zijn wij zeer sterk in het leveren van maatwerk winkelkasten en buffetkasten zowel in het teakhout als de gekleurde kasten. De maatvoering van nagenoeg alle modellen zijn aan te passen evenals dat wij alle modellen in elk gewenste RAL kleur kunnen leveren.

Wij leveren 70% van onze collectie kasten direct uit voorraad. Heeft u speciale wensen m.b.t. maatvoering en kleur mail ons uw wensen en u heeft binnen 24 uur een prijsopgaaf.

Wanneer u de kast “live” wilt bekijken is dit mogelijk op afspraak.

100% zekerheid. Uiteraard worden Al onze kasten geleverd onder de voorwaarden van Webshop keurmerk m.b.t. koop op afstand.Met vriendelijke groet,

Team de Meubel Outlet de KoningTerug

Aanmelden

Ook aangesloten zijn bij Stichting Webshop Keurmerk?

nu aanmelden!

Zoek aangesloten webshops

Meld Misbruik

Ongeoorloofd gebruik van ons logo?

meld misbruik!

Nieuwe Webshops

januari

december

november

oktober